Handel

prijs

€ 2.500

woonoppervlakte

235 m²

Sybil Van Landeghem

Oude Vest 62, Dendermonde

Zeer goed gelegen handelspand in hoofdstraat centrum

Dit veelzijdige pand, voorheen een restaurant, biedt een uitstekende gelegenheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een centrale locatie voor diverse commerciële doeleinden. Met zijn  ruime indeling is het perfect geschikt voor een breed scala aan activiteiten, waaronder winkels, kantoren en meer.

Het pand beschikt over een grote eerste ruimte, voorheen de verbruikszaal van het restaurant, met een oppervlakte van ongeveer 120 m². Deze ruimte is ideaal voor het ontvangen van klanten of het inrichten van een levendige winkelvloer. Achter deze ruimte bevindt zich een afsluitbare vergaderzaal van circa 35 m², perfect voor besprekingen of als privékantoor.

Een van de hoogtepunten van dit pand is het prachtige afgesloten terras, dat ongeveer 60 m² beslaat. Dit terras biedt een rustige en intieme ruimte waar klanten kunnen genieten van buitenactiviteiten of maaltijden in de open lucht.

De aanwezige keuken is deels bemeubeld en biedt een ideale basis voor wie de horeca wil voortzetten. Een sanitaire ruimte is ook beschikbaar voor het comfort van zowel klanten als medewerkers.

In een latere fase kan een grote bergruimte worden gebruikt om aanvullende opslagmogelijkheden te bieden, wat het pand nog flexibeler maakt voor verschillende bedrijfsbehoeften.

Voor horecaondernemers is er de mogelijkheid om veel van het aanwezige materiaal over te nemen, wat een soepele overgang naar een nieuw restaurant vergemakkelijkt. Bovendien kan een aanvraag worden ingediend voor een terras aan de straatzijde, waardoor uw zaak nog meer zichtbaarheid krijgt en gasten kunnen genieten van de levendige sfeer van het stadscentrum.

Dit pand is direct beschikbaar, waardoor u snel kunt beginnen met het opzetten van uw bedrijf. Bovendien zorgt de aanwezige airconditioning het hele jaar door voor een comfortabele omgeving voor zowel klanten als medewerkers.

Mis deze unieke kans niet om uw onderneming te vestigen op een toplocatie in het hart van de stad. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Verdere info of een bezoek ter plaatse contacteer Immo Twins 052/55.55.55 of info@immotwins.be

Sybil Van Landeghem

052 55 55 55
sybil@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Oude Vest 62, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Oude Vest 62, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.