4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Uitzonderlijke woning te huur in het landelijke Denderbelle

prijs

€ 1.100

slaapkamers

1

badkamers

1

bouwjaar

1994

woonoppervlakte

181 m²

Sybil Van Landeghem

Meerskant 2A, Denderbelle

Uitzonderlijke woning te huur in het landelijke Denderbelle

Welkom in deze prachtige en rustig gelegen woning in centrum Denderbelle. Deze unieke woning, geheel gelijkvloers en voorzien van moderne architectuur, biedt een uitzonderlijk wijds uitzicht op het natuurgebied "Denderbellebroek". Hier kunt u genieten van de rust en schoonheid van een natuurlijke omgeving, terwijl u toch alle comfort van een moderne woning hebt. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal, die leidt naar een apart gastentoilet en vestiaire. De zeer lichtrijke living is ruim opgezet en biedt een warme en uitnodigende sfeer. Aansluitend vindt u de grote leefkeuken, uitgerust met moderne toestellen, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De woning beschikt over één ruime slaapkamer, die een prachtig uitzicht biedt op de goed onderhouden tuin en het omliggende landschap. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot een overdekt zuidergericht terras, met aansluitend een inpandige tuinberging. De ruime badkamer is voorzien een lavabo ingebouwd in een stijlvol meubel met inbouwkasten, een ligbad en een toilet, wat zorgt voor een luxueuze en ontspannen ervaring. Daarnaast heeft de woning een ruime garage die plaats biedt aan twee wagens en is uitgerust met een sectionale garagepoort. In de nabije omgeving van de woning vindt u voldoende laadpalen voor elektrische voertuigen. De garage beschikt over een 3-fasen stopcontact, zodat u uw wagen ook thuis snel kunt opladen. De woning is uitgerust met een nieuwe A-klasse Gas CV-ketel, is voorzien van acht zonnepanelen met een vermogen van 3220 wattpiek, wat samen met het nieuwe ventilatiesysteem bijdraagt tot een energiezuinig en milieuvriendelijk leefklimaat. Ondanks de rustige ligging bent u toch dicht bij diverse voorzieningen zoals een apotheek, restaurant en ijssalon. De ideale uitvalbasis voor de wandel- en fietsliefhebber. De woning is tevens geschikt voor mindervaliden.

De vrijstaande woning op een ruim perceel biedt veel privacy en is afgewerkt met kwalitatieve materialen. Maandelijkse vaste kost voor onderhoud haag (2 x per jaar) : € 50 Onmiddellijk beschikbaar. Mis deze kans niet om te wonen in een unieke, rustgevende en moderne woning in Denderbelle.

Voor verdere informatie of om een bezoek ter plaatse te regelen, kunt u contact opnemen met Immo Twins op het telefoonnummer 052/55.55.55 of via e-mail op info@immotwins.be.  

Sybil Van Landeghem

052 55 55 55
sybil@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Meerskant 2A, 9280 DENDERBELLE

Doe een bod

Meerskant 2A, 9280 DENDERBELLE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.