Appartement In optie

prijs

€ 795

slaapkamers

2

badkamers

1

woonoppervlakte

89 m²

Sybil Van Landeghem

Van Langenhovestraat 226, Sint-gillis-dendermonde

Modern appartement te huur op wandelafstand van centrum en station

Bent u op zoek naar een modern en comfortabel appartement in een rustige, maar goed bereikbare omgeving? Dan is dit recent gerenoveerde appartement in Dendermonde (Sint-Gillis) precies wat u zoekt. Gelegen op de gelijkvloerse verdieping biedt dit appartement u alle gemakken die u nodig heeft. De buurt is ideaal, met scholen, openbaar vervoer (bus en station), grootwarenhuizen, sportcentrum en het centrum van Dendermonde en Sint-Gillis allemaal op slechts vijf minuten afstand.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die u leidt naar een lichte woonkamer. De open keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van alle moderne toestellen. Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers, een geriefelijke badkamer met douche, een apart toilet, een handige aparte wasruimte en een bergplaats.

Een ander groot pluspunt is de inpandige garage die zich aan de achterzijde van het gebouw bevindt, waardoor parkeren nooit een probleem zal zijn. De algemene kosten zijn inbegrepen in de huurprijs, wat het geheel nog aantrekkelijker maakt. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar, dus u kunt er snel intrekken en van uw nieuwe thuis genieten.

Dit appartement wordt  gerenoveerd aangeboden en is uitgerust met dubbele beglazing en een isolatiewaarde van 257. Het appartement is uitgerust met centrale verwarming op aardgas.

Maak van dit appartement uw nieuwe thuis en geniet van alles wat het te bieden heeft.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of wilt u een bezoek plannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 052/ 55.55.55 of stuur een e-mail naar info@immotwins.be.

  

Sybil Van Landeghem

052 55 55 55
sybil@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Van Langenhovestraat 226, 9200 SINT-GILLIS-DENDERMONDE

Doe een bod

Van Langenhovestraat 226, 9200 SINT-GILLIS-DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.