4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Prachtige, vrijstaande woning te Grembergen

prijs

€ 399.000

slaapkamers

4

badkamers

1

bouwjaar

1976

woonoppervlakte

231 m²

Laurent De Coninck

Hamsesteenweg 20, Dendermonde

Welkom bij deze prachtige vrijstaande eigendom gelegen in het charmante Grembergen! |

Deze woning is op enkele minuten verwijderd van het centrum van Dendermonde, scholen, openbaar vervoer en de leuke fiets en wandelroutes nabij de Schelde.

Deze gezinswoning is opgetrokken en gebouwd in het jaar 1976 en grondig gerenoveerd tussen de jaren 2009-2011. Deze woning die steeds naar hedendaagse normen werd opgevolgd, combineert comfort, stijl en moderne voorzieningen.  Het grondperceel heeft een totale oppervlakte van 5 are 3 ca en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst  231 m². Deze woning biedt een comfortabele leefruimte en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een aangename woonomgeving.

Als indeling hebben we op het gelijkvloers de ruime woonkamer voorzien van een gezellige inbouwcasette die U ook nog de sfeer en warmte kan bieden. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed van natuurlijk licht en bieden uitzicht op de aangelegde tuin. De ingerichte keuken biedt voldoende ruimte en tevens terug een fijn zicht op de tuin. Elektrische rolluiken zijn aanwezig voor extra gemak en veiligheid. Verder hebben we ook nog op het gelijkvloers een berging/wasplaats, apart gastentoilet, cv-ruimte, inkomhal met een aparte bureau ruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting en comfort. De badkamer op deze verdieping is in 2005 volledig gerenoveerd, inclusief de vloer van zowel de badkamer als de hal. Dit zorgt voor een frisse en moderne uitstraling, gecombineerd met praktische functionaliteit.

Vanuit de ruime nachthal is er een uitschuifbare trap naar de tweede verdieping: deze verdieping beschikt over een zeer ruime zolder, perfect als extra opslagruimte of mogelijks extra kamers in te richten.

De woning wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming op mazout (ondergrondse tank van 5000 l), als extra is er ook nog een airco geplaatst in de slaapkamers (lucht/lucht warmtepomp).

Uitgevoerde werken: in 2009 is dakisolatie (12 cm) aangebracht, waardoor de woning extra energiezuinig is. In 2010 zijn alle aluminium ramen vervangen door HR-beglazing en is de buitenkant van de woning voorzien van crepi en buitenmuur isolatie van 7 cm, wat niet alleen bijdraagt aan de isolatie maar ook aan de esthetiek van het huis. De crepi is recent nog gereinigd in 2024, wat zorgt voor een goed onderhouden en frisse uitstraling van de buitenkant. De 23 zonnepanelen met een vermogen van 5760 Wp, geplaatst in 2011 en gekeurd, dragen bij aan de duurzaamheid en lagere energiekosten. Tot 2031 zijn er ook nog groene stroom certificaten aanwezig. Door deze aanpassingen hebben we een mooie energiewaarde verkregen van 147 Kwh/m² jaar en een LABEL B waardoor u geen renovatie plicht heeft. 

Aankoop reeds mogelijk met 3% registratierechten voor eigen bewoning of wie opzoek is naar een opbrengst eigendom met een netto huur rendement van + 3.50 % (mogelijke huurwaarde tussen 1150-1250 euro per maand).

Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en modern wonen, met aandacht voor detail en energie-efficiëntie.

Breng zelf uw bod uit op deze woning, U kan uw bod doen via onze website online !

Bent U op zoek naar een leuke en instapklare gezinswoning dan is deze woning wel iets voor U !  Wees er snel bij voor het te laat is – BOEK vandaag nog uw afspraak voor ons geplande BEZOEKDAG op 25 juli.

  

Laurent De Coninck

052 55 55 55
laurent@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Hamsesteenweg 20, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Hamsesteenweg 20, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.