Exclusief herenhuis te Dendermonde In optie

prijs

€ 590.000

slaapkamers

4

badkamers

1

bouwjaar

1880

woonoppervlakte

287 m²

Stefaan De Coninck

Leopoldlaan 3, Dendermonde

Exclusief herenhuis te Dendermonde

Welkom in dit exclusieve herenhuis, gebouwd in de jaren tachtig, gelegen op een toplocatie in het hart van Dendermonde. Deze prachtige woning biedt een unieke combinatie van rust, ruimte, en nabijheid tot alle stedelijke voorzieningen. Op wandelafstand vindt u het bruisende stadscentrum/winkelcentrum, diverse scholen, en vlot bereikbaar openbaar vervoer daar het station op wandelafstand gelegen is.

Bij binnenkomst vallen meteen de hoge plafonds op, de combinatie van authentieke elementen en de royale ruimtes: de lichtrijke, karaktervolle  living  waar de uitgeruste keuken naadloos aansluit. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de sfeervolle stadstuin, een oase van rust midden in de stad. Het overdekte terras en de praktische berging maken van deze buitenruimte een ideale plek voor ontspanning, ongeacht het weer.

De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, alsook werden er twee, afzonderlijke dressingruimtes voorzien, deze kunnen eventueel dienen als bureauruimte of kinderkamer. Dankzij de vele ruimtes, wordt er rekening gehouden met voldoende privacy voor iedereen. Momenteel worden enkele kamers voorzien als leefruimte voor de (tiener)kinderen, wat maakt dat de woning ideaal is voor co-housing, grotere gezinnen of kangoeroewoning. Daarnaast is er één stijlvolle badkamer, voorzien van een douche, toilet en lavabo, wat het dagelijks gebruik aangenaam en praktisch maakt.

Eén van de grote troeven van deze woning is de multifunctionele ruimte, gelegen in het souterrain. De ruimte komt ruimschoots boven het straatniveau en is voorzien van natuurlijke verlichting door de raampartijen. Momenteel is deze ruimte in gebruik als kapperszaak/hondentrimsalon, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een atelier, een hobbyruimte, of zelfs een praktijkruimte. Aangrenzend bevindt zich ook een handige wasruimte/berging.

De verwarming is voorzien op CV op aardgas met een condensatie ketel | elektriciteit volledig CONFORM volgens het AREI |EPC: 233Kwh/m² jaar en een LABEL C waardoor U kan genieten van een laag energieverbruik en ook geen renovatie plicht hebt in deze woning

Dit herenhuis is meer dan zomaar een woning, het is een plek waar comfort en functionaliteit hand in hand gaan, met de stad binnen handbereik. Bent u op zoek naar een uniek pand dat rust en luxe combineert met een centrale ligging? Dan is dit herenhuis zeker een bezoek waard.

Kom deze prachtige woning bekijken op afspraak. T. 052/55.55.55 of info@immotwins.bewww.immotwins.be     

Stefaan De Coninck

052 55 55 55
stefaan@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Leopoldlaan 3, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Leopoldlaan 3, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.