Exclusieve penthouse te Buggenhout | LAATSTE APPARTEMENT In optie

prijs

€ 399.000

slaapkamers

2

badkamers

1

woonoppervlakte

111.3 m²

Stefaan De Coninck

Varentstraat 14, Buggenhout

Exclusieve penthouse te Buggenhout | LAATSTE APPARTEMENT

Residentie Het Burgerhuis is een verfrissend exclusief project waar kwaliteit en luxe centraal staan. De historische burgerwoning De Decker (1876) is met veel respect harmonieus geïntegreerd in een gloednieuw architecturaal meesterwerk. De residentie is gelegen op wandelafstand van het centrum van Opstal waar u terecht kan voor winkels, horeca en leuke wandelroutes via het Buggenhout bos in de nabijheid.

Dit project is gebouwd met een sterke focus op esthetiek. De moderne, hedendaagse architectuur zorgt voor een tijdloos design.

De ruime inkomhal met gastentoilet geeft toegang tot de lichtrijke leefruimte met panoramisch raampartij waar u geniet van de buitengewone vergezichten op de achterliggende velden, aansluitend een ruime lichtrijke open keuken voorzien van de nieuwste apparatuur en een hoogwaardige afwerking. Aansluitend aan de keuken is er een berging voorzien die ook kan dienen als wasplaats.

Het penthouse beschikt over twee slaapkamers. De moderne badkamer is uitgerust met een regendouche en dubbele wastafel.

Verder zijn er twee terrassen met oppervlaktes van 25,3 m² en 16,5 m², totaal 41,80m² waarvan het grootste zuid gericht is en over een afgewerkte buiten berging beschikt.

Het penthouse is ook milieuvriendelijk. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen, zo beschikt het over groendaken en zonnepanelen. Er is ook een warmtepomp aanwezig. Er wordt verwarmd aan de hand van vloerverwarming.

Alles voldoet aan de meest recente EPB-wetgeving, waardoor u kan genieten van een energiezuinige woning. Het E-peil is lager dan E20 waardoor u 5 jaar lang géén onroerende voorheffing betaalt. Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW (onder voorwaarden).

ZOMER ALERT: 1 STAANPLAATS IN DE PRIJS INBEGREPEN!!

Dit luxueuze penthouse wacht op u om er uw thuis van te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een exclusieve rondleiding en ontdek de ongeëvenaarde luxe en kwaliteit die dit unieke project te bieden heeft.

Mis deze unieke kans niet! Kom deze prachtige woning bekijken op afspraak. T. 052/55.55.55 of info@immotwins.bewww.immotwins.be

Stefaan De Coninck

052 55 55 55
stefaan@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Varentstraat 14, 9255 BUGGENHOUT

Doe een bod

Varentstraat 14, 9255 BUGGENHOUT

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.