Fermette

prijs

€ 529.000

slaapkamers

3

badkamers

1

woonoppervlakte

225 m²

Didier De Bruycker

Hogeweg 36, Berlare

Gezellige landelijke HOB met aanpalend weiland te Berlare !

Prachtige landelijke woning gelegen in het charmante Berlare in een rustige straat omgeven door het groen. De woning met ruime 200m² bewoonbare oppervlakte bevindt zich op een uiterst gunstig perceel van maar liefst 1091m² met bijhorend aanpalend weiland of eventuele tuinuitbreiding van 1000m² Deze woning is de perfecte combinatie van landelijke charme en modern comfort. Eén van de absolute troeven is de prachtige tuin, wie houdt van rust en natuur, zal helemaal weg zijn van deze zuidgerichte tuin met overdekt terras. Naast het overdekte terras, is er ook nog een groot perceel tuin met gazon en aanplating,alsook weiland voor dieren of als uitbreiding aan de tuin. Niet onbelangrijk is het weids, panoramisch uitzicht over de achterliggende weilanden. Een idyllische plek om te ontspannen.

Voor hobbyisten of klussers is er een ruime tuinberging /atelier van 50 m² en een carport van 40 m², ideaal voor het stallen van een mobilhome of voertuigen. Indeling gelijkvloers: de woning verwelkomt u in een karaktervolle inkomhal met een statige houten trap. De lichtrijke woon- en eetkamer ademt gezelligheid en warmte uit. De landelijke stijl die zich ook in de keuken doortrekt door middel van een authentiek gasfornuis, is een echte eyecatcher in de ruimte. Tevens heeft u vanuit de keuken een directe toegang tot het zonnige, overdekte terras. Verder bevindt zich hier een moderne badkamer met inloopdouche, ligbad en toilet, een handige wasplaats en een droge kelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime, sfeervolle slaapkamers, allen afgewerkt met kwaliteitsvolle laminaat. Gaan we nog een verdieping hoger, dan komen we op een mooi ingerichte zolderruimte. Deze multifunctionele ruimte is stijlvol afgewerkt en kan perfect dienen als extra slaapkamer, hobbyruimte of zelfs een thuiskantoor. Dankzij de royale afmetingen is de zolder ook perfect voor wie op zoek is naar extra bergruimte binnenin de woning.

Ook een zeer grote troef van deze woning is het duurzame karakter: dankzij de zonnepanelen geniet u van lagere energiekosten, terwijl het EPC-label C de energie-efficiëntie van de woning benadrukt. De centrale verwarming is voorzien op aardgas met een condensatie ketel. Hierdoor bent u verzekerd van een comfortabele, energiezuinige woning. Ook de conforme elektriciteitsinstallatie zorgt ervoor dat er geen veranderingswerken meer dienen uitgevoerd te worden. Dit betekent dat u niet alleen geniet van hedendaags comfort, maar ook klaar bent voor de toekomst.

Bent u op zoek naar een woning waar rust, natuur en modern gemak samenkomen? Dan is dit uw kans om te genieten van een prachtige, landelijke en instapklare woning op een unieke locatie!

Kom deze parel in het groen bekijken.

raak – BOEK ONLINE UW AFSPRAAK VIA DE WEBSITE of bel 052/55.55.55 –  info@immotwins.be

  

Didier De Bruycker

052 55 55 55
didier@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Hogeweg 36, 9290 BERLARE

Doe een bod

Hogeweg 36, 9290 BERLARE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.