Te renoveren halfopen gezinswoning In optie

prijs

€ 189.000

slaapkamers

3

badkamers

1

bouwjaar

1930

woonoppervlakte

120 m²

Laurent De Coninck

Boonwijkstraat 48, Dendermonde

Te renoveren halfopen gezinswoning nabij het station – Bezoekdag 04/10

Deze halfopen bebouwing, gelegen op een perceel van 4are 47 ca met een bewoonbare oppervlakte van 120 m2 en een perceelbreedte van 22m, biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een renovatieproject. De woning dateert van 1930 en typeert haar door haar ideale ligging, op enkele minuten wandelafstand verwijderd van het station en centrum van Dendermonde/ sint-gillis, zodat alle nodige faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook voor wandel -en fietsliefhebbers de uitgerekende kans want bovendien bevinden zich in de directe omgeving tal van wandel- en fietsroutes langs de Schelde en de Dender.

Indeling: op het gelijkvloers vind je een ruime leefruimte, een geïnstalleerde keuken, ruime berging/traphal en een toilet. Daarnaast beschikt de woning over een ruime west georiënteerde tuin met nog als extra een zeer ruime en geriefelijke garage/bergruimte, ideaal voor het plaatsen van de wagen, fietsen en andere materialen. Op het eerste verdiep bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met bad en dubbele lavabo.

Een bijkomend pluspunt is de aanwezigheid van een warmtepomp met lucht/lucht combinatie, die zowel voor verwarming als koeling zorgt, waardoor je het hele jaar door geniet van een aangenaam binnenklimaat. Er is momenteel enkele beglazing aanwezig, wat mogelijkheden biedt om tijdens renovatiewerken te investeren in dubbel glas en de energie-efficiëntie van de woning aanzienlijk te verbeteren en zo te investeren in energiebesparing. Het dak (6 cm isolatie) is aan vernieuwing toe, wat meteen een kans is om te isoleren en zonnepanelen te voorzien, zodat de warmtepomp op de meest efficiënte manier kan worden ingezet. Met deze renovatiewerken kan je de woning niet alleen moderniseren, maar ook energiezuiniger en milieuvriendelijker maken (geniet nog van de subsidies). Momenteel heeft de woning een EPC-label D, 386 kWh/m2 jaar.

Aankoop reeds mogelijk met 3% registratierechten voor eigen bewoning. Breng zelf uw bod uit op deze woning, U kan uw bod doen via onze website online !

Bent U op zoek naar een leuke woning waar U zelf uw eigen toetst van renovatie wenst te doen, dan is deze woning wel iets voor U !  Of wie een investeringsproject zoekt voor als renovatieproject daar er verschillende mogelijkheden zijn.

Kom deze gezinswoning bekijken op afspraak: info@immotwins.be / T. 052/55 55 55

  

Laurent De Coninck

052 55 55 55
laurent@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Boonwijkstraat 48, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Boonwijkstraat 48, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.