Gezellige HOB met garage, tuin en oprit te Lokeren

prijs

slaapkamers

3

badkamers

1

woonoppervlakte

157 m²

Ilias Bourich

slagveldstraat 79, Lokeren

Gezellige HOB met garage, tuin en oprit te Lokeren | BEZOEKDAG 5/10/2024 op afspraak

Deze eigendom is heel rustig gelegen en op enkele minuten verwijderd van het centrum van Lokeren, openbaar vervoer en nabij de leuke fiets en wandelroutes nabij de Durme.

Deze ruime woning biedt de ideale balans tussen rust en bereikbaarheid. Gelegen op slechts enkele minuten van het bruisende centrum, geniet je van alle voordelen van stadsvoorzieningen, terwijl je tegelijkertijd kunt ontspannen in een groene en rustige omgeving. Het huis ligt op wandelafstand van een basisschool, wat het perfect maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast bevindt zich een prachtig bos op een steenworp afstand, ideaal voor lange wandelingen, sport of gewoon om van de natuur te genieten.

Met zowel de nabijheid van het centrum als de rust van de natuur, is dit huis de perfecte plek om thuis te komen.

Deze gezinswoning is grondig gerenoveerd in 2012. De woning is gelegen op een gezellig grondperceel van 3are 55 ca en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 157m². Deze woning biedt een comfortabele leefruimte en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een aangename woonomgeving.

Als indeling: inkomhal, ruime leefruimte met  geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen, aanpalend hebben we een ruim zuid gericht terras en een volledig aangelegde tuin. Verder is er nog een ruime berging / wasplaats aanwezig.

Op de verdieping hebben we een ruime nachthal met toegang naar de 2 slaapkamers.

Verder is er nog een volledig afgewerkte zolder aanwezig die gebruikt wordt als derde slaapkamer.

In de tuin is er ook nog een grote garage aanwezig.

De woning wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming op aardgas,  er is in  2012 een nieuwe condensatie ketel geplaatst "CE HR-TOP energieklasse A".        De verwarming is voorzien op CV op aardgas met een condensatie ketel (CE energieklasse A ‘2012’) | elektriciteit volledig CONFORM volgens het AREI | nieuwe ramen in pvc met dubbel HR-glas | 11 zonnepanelen voorzien op het dak | isolatie voorzien in het dak van  18cm en 10 cm in het plat dak en alsook in de achtergevel en vloeren waardoor deze woning een mooie energiewaarde heeft verkregen van 102 Kwh/m² jaar en een LABEL B ( Bijna label A).

Aankoop reeds mogelijk met 3% registratierechten voor eigen bewoning.

Breng zelf uw bod uit op deze woning, U kan uw bod doen via onze website online !

Bent U op zoek naar een leuke en instapklare gezinswoning,  dan is deze woning wel iets voor U ! Wees er snel bij voor het te laat is – BOEK vandaag nog uw afspraak voor ons geplande BEZOEKDAG op 5 oktober.

Kom dit bekijken op onze BEZOEKDAG zaterdag  5/10 of afspraak -                       T. 052/55.55.55 of online in te boeken via onze site | info@immotwins.be

  

Ilias Bourich

052 55 55 55
ilias@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

slagveldstraat 79, 9160 LOKEREN

Doe een bod

slagveldstraat 79, 9160 LOKEREN

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.