Gezellige gezinswoning aan de rand van het stadscentrum

Boek uw afspraak online

prijs

€ 289.500

slaapkamers

3

badkamers

1

bouwjaar

1988

woonoppervlakte

132 m²

Laurent De Coninck

Begijnhoflaan 22, Dendermonde

Gezellige gezinswoning met garage en tuin aan de rand van het stadscentrum van Dendermonde | BEZOEKDAG 29/10/2024 op afspraak

Deze gezinswoning aan de stadsrand van Dendermonde combineert de nabijheid van stadsvoorzieningen met de rust van een vrij verkeersluwe straat. Gelegen op wandelafstand van ’t Sas, het winkelcentrum, scholen, diverse horecagelegenheden en het station met openbaar vervoer en nabij de leuke fiets en wandelroutes nabij de Schelde. Deze woning het beste van twee werelden: gemak en comfort.

Deze gezinswoning is opgetrokken en gebouwd in het jaar 1988 en in de jaren enkele renovaties vanaf 2020 die uitgevoerd zijn zoals: nieuw badkamermeubel, nieuwe vloeren in de woonkamer, nieuwe boiler in 2021). De woning is gelegen op een gezellig grondperceel en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 132m².

Indeling: bij het betreden van de woning komt men binnen op het gelijkvloers, waar zich een ruime garage bevindt, ideaal voor het veilig opbergen van een voertuig of het gebruiken als extra opslagruimte. Er is eveneens een apart gastentoilet, praktisch voor bewoners en bezoekers.

De leefruimte bevindt zich op het tussenverdieping, een verdieping die ligt tussen het gelijkvloers en het eerste verdiep. Deze ruimte valt meteen op door de grote glaspartijen die reiken tot aan het plafond, waardoor de kamer baadt in natuurlijk licht. De nieuwe vloer in de leefruimte draagt bij aan een frisse en moderne uitstraling. Vanuit de leefruimte heb je directe toegang tot de gezellige stadstuin, waar je kan genieten van rustige momenten.

Op het eerste verdiep bevindt zich de ruime keuken, die ontworpen is om functioneel en veelzijdig te zijn. De keuken biedt voldoende ruimte voor een eetplaats en kan ook dienst doen als bureau of werkhoek, wat ideaal is voor thuiswerken of studeren. Verder op deze verdieping zijn er twee slaapkamers, een handige berging voor extra opslag en een badkamer. De badkamer is uitgerust met zowel een bad als een douche, een toilet en een vernieuwd badkamermeubel zorgt voor extra comfort en opbergruimte. De vaste trap leidt naar de zolderverdieping, waar je nog een extra berging en een derde slaapkamer aantreft. Deze kamer kan perfect dienen als gastenkamer, hobbyruimte of thuiskantoor. De centrale verwarming is voorzien op aardgas met condensatie ketel, HR-top energieklasse A| De woning beschikt over een mooi EPC-LABEL B, 198 kWh waardoor U kan genieten van een laag energieverbruik en ook geen renovatie plicht hebt in deze woning.| De woning is ook ASBESTVEILIG.

Kortom, deze woning biedt een ideale combinatie van ruimte, licht en comfort op een uitstekende locatie vlakbij alle belangrijke voorzieningen.

Aankoop reeds mogelijk met 2 % registratierechten voor eigen bewoning vanaf 2025 of wie opzoek is naar een opbrengst eigendom met een netto huur rendement van + 3.50 % (mogelijke huurwaarde tussen 850-900 euro per maand).

Breng zelf uw bod uit op deze woning, U kan uw bod doen via onze website online !

Bent U op zoek naar een leuke en instapklare gezinswoning of als starters woning dan is deze woning wel iets voor U !  Wees er snel bij voor het te laat is – BOEK vandaag nog uw afspraak voor ons geplande BEZOEKDAG.

Kom deze woning bekijken op onze BEZOEKDAG op 29/10 of afspraak – T. 052/55.55.55 of info@immotwins.be online in te boeken via onze site | info@immotwins.be

 

Laurent De Coninck

052 55 55 55
laurent@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Begijnhoflaan 22, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Begijnhoflaan 22, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.