Volledig Vernieuwde Bungalow met garage en tuin te Grembergen bij Dendermonde. In optie

prijs

€ 429.000

slaapkamers

3

badkamers

1

bouwjaar

1984

woonoppervlakte

174 m²

Laurent De Coninck

Hagewijkpark 34, Grembergen

Volledig Vernieuwde Bungalow met garage en tuin te Grembergen bij Dendermonde |

Welkom bij deze schitterende bungalow, gelegen in het rustige en groene Grembergen. Deze volledig vernieuwde woning combineert moderne afwerking met het gemak van gelijkvloers wonen, perfect voor zowel jonge gezinnen als oudere bewoners.

In deze doodlopende en residentiële woonwijk "gekend als het Hagewijkpark" met zijn rustige ligging is deze woonst gebouwd in het jaar 1984 en grondig beginnen renoveren vanaf 2011. Gelegen op een perceel van 598 m², biedt deze woning een bewoonbare oppervlakte van maar liefs 174 m², perfect voor comfortabel en modern wonen.

Bij de binnenkomst word je verwelkomd in de ruime inkomhal, die toegang biedt tot alle belangrijke ruimtes van de woning. Direct naast de inkomhal bevindt zich een modern toilet, ideaal voor bezoekers. De bungalow beschikt over een ruime inpandige garage, perfect voor het parkeren van je auto of als extra bergruimte. De woning heeft 3 slaapkamers waarvan 1 grote is voorzien van ingemaakte kasten. De badkamer is recent volledig vernieuwd en is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een douche, wastafel en een ligbad. De royale leefruimte is een ware blikvanger, met veel natuurlijk licht en een gezellige sfeer door de afwerking en inbouwcassette op aardgas wat U warmte en sfeer geeft, dit is de perfecte plek om te ontspannen of samen te komen met familie en vrienden. Verder hebben we  de vernieuwde ruime  keuken die deels open is, wat zorgt voor een prettige verbinding met de leefruimte. Deze is uitgerust met moderne inbouwapparatuur en biedt voldoende werkruimte voor de culinaire liefhebber. Als laatste ruimte hebben we aansluitend aan de keuken, de praktische berging/wasplaats, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke artikelen en het plaatsen van wasmachine en droogkast.

De verwarming is voorzien op CV op aardgas met een condensatie ketel (CE energieklasse A ) | elektriciteit volledig CONFORM volgens het AREI | nieuwe ramen in aluminium met dubbel HR-glas, vernieuwd in 2019 | isolatie voorzien in het plat dak van 8 cm en 15 cm in het hoofddak, alsook in de vloer en spouw waardoor deze woning een mooie energiewaarde heeft verkregen van 243 Kwh/m² jaar en een LABEL C waardoor U kan genieten van een laag energieverbruik en ook geen renovatie plicht hebt in deze woning | woning is ook ASBESTVEILIG door zijn grondige renovatie. De buitenruimte: De bungalow beschikt over een onderhoudsvriendelijk tuin met tuinhuis, aangelegd terras met zonne luifel, ideaal voor het genieten van de buitenlucht en de rust.

Aankoop reeds mogelijk met 2 % registratierechten voor eigen bewoning vanaf 2025 of wie opzoek is naar een opbrengst eigendom met een netto huur rendement van + 3.50 % (mogelijke huurwaarde van 1350 euro per maand)

Enkele Troeven:

Volledig Vernieuwd: Deze bungalow is recentelijk grondig gerenoveerd, met aandacht voor detail en moderne afwerking. Nieuwe Elektriciteit en Dak: Alle elektrische installaties zijn vernieuwd, evenals het dak, waardoor je verzekerd bent van een veilige en energiezuinige woning. Nieuwe Ramen en Isolatie: De woning is uitgerust met nieuwe, goed geïsoleerde ramen, die zorgen voor optimale warmte en geluidsisolatie. Massieve Parketvloeren: aanwezig in de leefruimte en slaapkamers, die warmte en karakter uitstralen. Centrale Verwarming op aardgas ‘HR ketel ‘ en Airco: De bungalow is uitgerust met centrale verwarming voor een aangenaam binnenklimaat, en airconditioning voor de warme zomerdagen.

Deze volledig vernieuwde bungalow in Grembergen is een unieke kans voor wie op zoek is naar comfort, moderniteit en ruimte.

Breng zelf uw bod uit op deze woning, U kan uw bod doen via onze website online !

Wees er snel bij voor het te laat is – BOEK vandaag nog uw afspraak voor onze geplande BEZOEKDAG.

Kom dit bekijken op onze BEZOEKDAG zaterdag 26/10 of afspraak – T. 052/55.55.55 of online in te boeken via onze site | info@immotwins.be

 

Laurent De Coninck

052 55 55 55
laurent@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Hagewijkpark 34, 9200 GREMBERGEN

Doe een bod

Hagewijkpark 34, 9200 GREMBERGEN

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.